Armata de troli însetați după banul public, condusă de Liviu Dragnea, atacă România de pe zeci de fronturi, simultan și concertat, fără milă! În plan intern, în doar o jumătate de an de când zombii lui Daddy au preluat guvernarea, au creat un deficit de 15 miliarde euro, au distrus singurele companii profitabile ale statului și au aruncat în aer toate direcțiile de dezvoltare creionate în mandatul scurt al guvernului tehnocrat, iar pe plan extern izolează România de UE, NATO, SUA și o apropie periculos de Moscova. Iată și cele 10 motive.

1. Proiectele de legi strâmbe clocite în mintea de comunistoid sofisticat a lui Tudorel Toader pentru îngenuncherea Justiţiei la nivelul şliţului penalilor din politică.
  2. Lăcomia ticăloasă prin care reia atacul la Roşia Montană, fără să ţină cont de patrimoniul UNESCO şi voinţa populară.
  3. Ciclica majorare a accizelor la carburanţi pentru a masca eterna impotenţă de a aduce bani la buget prin investiţii.
  4. Împrumuturi de peste 10 miliarde de euro pentru a putea plati doar pensiile si salariile bugetarilor, precum şi celelalte bazaconii ale programului de guvernare marca Daddy.
  5. Pensiile speciale ale acoliţilor şi obedienţilor Sistemului pos-PCR-ist.
  6. Naţionalizarea pilonului II de pensii.
  7. Înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii ca paravan mascat pentru devalizarea şi înstrăinarae unor companii profitabile ale statului român.
  8. Penetrarea sistemului, atât pe orizontală cât şi pe verticală, cu incompetenţi şi corupţi, nepoţi, şoferi şi “balerine”.
  9. Feudalizarea României prin încurajarea şi finanţarea discreţionară a baronilor locali.
  10. Modificarile aduse Codului Fiscal care favorizează firmele de casă, asociate cu ineficienţa ANAF, conduc spre falimentul României.

Romani, daca va iubiti Patria si aveti nadejde in Dumnezeu, nu lasati Ciuma Rosie sa distruga  si viitorul copiilor vostri.Prezentul este compromis de acesti talhari, alogeni, straini de acest Neam, o clica de tradatori de tara, in solda unor interese oculte! Doar strada ii mai poate opri!

Sursa: http://arhivelesecuritatii.blogspot.com/2017/09/zece-motive-pentru-care-psd-ciuma-rosie.html