Vrei să traiești într-o Românie curată, educată și sănătoasă? Într-o Românie modernă și civilizată? Într-o țară demnă și respectată în Europa?

Vino, pe 12 mai 2019, începând cu ora 13.00, la Sala Sporturilor din Galați, ca să-i cunoști personal, exact așa cum sunt, pe Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan! Ei sunt candidați ai PNL la alegerile europarlamentare.
Ei sunt cei care vor pune România în primul rând, alături de țările respectate și prospere din Europa. România în primul rând înseamnă școli moderne și programe adaptate la cerințele pieței muncii, înseamnă spitale unde bolnavii sunt tratați în siguranță, înseamnă autostrăzi construite cu bani europeni și administrație locală în folosul cetățeanului, unde banii obținuți de la UE, să fie cheltuiți cu rost.

România în primul rând înseamnă justiție dreaptă și egală pentru toți și un mediu de afaceri sănătos care să asigure locuri de muncă stabile și salarii bine plătite. Gata cu ticăloșia și cu minciuna în formă continuată a celor care, în ultimii ani, ne-au pus țara pe harta rușinii! Galațiul se trezește! România se trezește! Acum, ai șansa să faci diferența. Fă-ți timp și vino să te convingi! E timpul să decizi pentru tine! La evenimentul de la Galați, vor fi prezenți, de asemenea, președintele PNL, Ludovic Orban, Raluca Turcan, prim- vicepreședinte, Robert Sighiartău, secretar general și deputatul Ionuț Stroe.
Pe 26 mai, votăm PNL, singurul partid din România ascultat și respectat, la cel mai înalt nivel al Uniunii Europene! Pentru România, pentru Galați, pentru români într-o Europă sigură și unită!