Primarii PSD fac cheltuieli grotești, fără sens, cu bugete exagerate, inclusiv dau bani celor dispuși să îi laude, sub forma contractelor de publicitate. La sectorul 1, s-au luat bani de la școli și spitale ca să fie cât mai mulți la “panseluțele” de final mandat. Jurnalistul Cătălin Tolontan reia, în forță, subiectul banilor publici pentru copăcei și panseluțe … fără număr. Locuri de joacă amenajate haotic. La sectorul 5. În total 54 mil. euro din bani publici!!! Primarii PSD din București procedează astfel pentru că acesta este, sincer vorbind, ultimul buget public din București la care mai au acces. Au intrat în panică, mai sunt doar câteva luni până la alegeri. Doar câteva luni. Când ești disperat, ești haotic și cheltui în dezmăț.

Devin din ce în ce mai conștienți că la anul, pe vremea asta, sunt deja schimbați din administrația Capitalei și a sectoarelor.

O spun direct: cu mine în echipa PNL București va fi transparență totală în cheltuirea banilor publici. Sigur că facem un audit la momentul preluării.

#neluamorasulinapoi
#pasionatadeADPuri