Există o zonă din toată activitatea mea în PNL la care am ajuns să țin foarte mult. Mi-a adus satisfacții care merg dincolo de orice funcție. Îmi place să descopăr colegi cu potențial de creștere, oameni dedicați acestui partid, care nu au orgoliul că le știu pe toate și cărora le place să învețe încontinuu. Când am preluat coordonarea cursurilor de excelență în Administrație Publică, în baza parteneriatului dintre Konrad Adenauer și Partidul Național Liberal, acum un an, am știut că voi fi serioasă și că va ieși un program bun. M-au ajutat cursanții – foarte buni, m-au ajutat speakerii – la fel, foarte, foarte buni. Am îmbinat bine, din ce spun absolvenții, teoria – pe subiecte relevante pentru cariera oricărui politician în administrație cu exercițiile practice.

La final, mi-a adus satisfacții peste ceea am sperat. Îmi este foarte clar: eu sunt un om fericit când investesc în echipă, în cazul acesta în echipa colegilor noștri care ne reprezintă în administrația publică din toată țara! Pe unul dintre cei mai buni, pe Bogdan Pivariu, viceprimarul PNL al celei mai mari comune din România, Florești – județul Cluj (comuna cu cea mai mare creștere demografică din ultimii ani – încă o dovadă că administrația liberală face treabă!), absolvent al cursului, l-am invitat să facem echipă în coordonarea cursurilor din cel de-al doilea an al Programului de Excelență în Administrația Publică, cel pentru 2019 – 2020.

Despre noul Program, detalii aici: https://www.kas.de/…/…/d34a37b8-9d5c-8086-d787-7ac74a29c056…

Țin foarte mult ca în Partidul Național Liberal să ai o proiecție de carieră, să îți pui în valoare competențele.

Deși se adresează cu precădere actualilor și viitorilor aleși, de fapt este deschis tuturor celor care vor să facă treabă în comunitățile din România. Inclusiv celor care nu fac, astăzi, politică activă dar care au încredere în ei și vor să se implice în viitorii ani. Eu știu sigur că și PNL dar și România are mare nevoie de acești oameni dispuși să se implice. Le suntem acum alături, prin oportunitatea de a participa la aceste cursuri foarte utile.

Dacă sunteți interesați, mai este o săptămână pentru înscrieri. Succes!

#performanta