Sunt un om care pregătește lucrurile temeinic. Mă consult, știu să îi ascult bine pe oamenii pregătiți. Sunt conștientă că funcția pe care o dețin acum este o mare șansă ca, înconjurată de oameni capabili, la fel de preocupați ca și mine, din partid și din societatea civilă, să prezint soluții pentru ca Bucureștiul să devină un oraș civilizat. Și sunt soluții! PSD a oprit dezvoltarea Capitalei. Orașul s-a degradat. Trebuie să ne luăm orașul înapoi!Am început, alături de colegii mei, un proces participativ de formulare soluții pentru problemele Bucureștiului. PNL București va fi un Hub cu soluții pentru problemele acute ale Bucureștiului. Deschis oricărui bucureștean preocupat de soarta orașului în care trăiește.

În sălile de lucru din Modrogan 22 se lucrează. Inclusiv în grădină, unde se căutau soluții, alături de părinți, pentru desfășurarea, în condiții bune, a cursurilor la Școala Pia Brătianu, una dintre cele mai solicitate școli din sectorul 1. M-am bucurat să văd părinți preocupați și implicați intrând pe ușa sediului nostru. E de bine!

Vom lansa în dezbatere publică o serie de propuneri de politici publice care vor schimba calitatea serviciilor publice furnizate de administrația din București.

Când va veni momentul să cerem încrederea, bucureștenii vor avea certitudinea că am stabilit împreună ceea ce trebuie făcut.

Și ne vom asuma răspunderea. Indiferent de funcție, mă voi implica personal să ne ținem de treabă.

#recastigamincredereabucurestenilor
#PNLpoatelansasolutii