Prin vigneta propusă = G.Firea, incompetentul Primar PSD al Bucureștiului, ne bagă mâna în buzunar să facă rost de bani pentru că vine scandența din partea Comisiei. Nu rezolvă problema calității aerului. Ne vrea banii.Sunt sigură că îi vom “mulțumi” în alegerile de anul viitor, merită. Pentru tot bruiajul ei, pentru ideile haotice (vă amintiți, desigur, de haosul generat de ideea apărută peste noapte a benzii unice de pe DN1 din mai 2017) pe care le emite, pentru faptul că ne insultă inteligența.

Gabriela Firea – cea care pretinde că e preocupată de calitatea vieții în București:

NU a pus la punct un transport în comun civilizat cu orar predictibil. A cumpărat autobuze diesel;

NU a făcut conexiuni între toate tipurile de transport public și nici nu a eficientizat rutele de transport;

NU a interzis ci a tolerat, cu o complicitate care duce spre relații politice, hârburile de taxiuri, multe circulând ilegal în București;

NU a interesat-o, în mod real, (sper că nu ne lăsăm păcăliți de schema ei populistă cu câteva vouchere pentru biciclete) soluții pentru transport alternativ și nici nu a creat infrastructură aici;

NU a scos, din păcate, bruma de park&ride, din eșec așa că soluția de lăsat mașina la intrarea în București și folosit transportul în comun, nu funcționează. Acum 2 ani anunța că Directorii din Primărie caută terenuri pentru altele în nordul Capitalei – să îi anunțe cineva că a fost o bătaie de joc, poate au rămas pe terenurile din Băneasa;

NU a interesat-o în peste 3 ani să facă treburi elementare cum ar fi corelarea semafoarelor/montarea de semafoare și treceri de pietoni inteligente;

NU o preocupă Șoseaua de centură pentru că nu vrea să facă, cu cap, o treabă serioasă ci doar proiecte de PR.

Acestea fiind spuse, eu nu plătesc incompetența Gabrielei Firea. Să plătească ea. Pentru tot dezastrul în care suntem și pentru că îl adâncește cu fiecare zi. Avem dreptul să ne întrebăm dacă banii din această taxă vor ajunge și la companiile ilegale – fabrici de tocat bani publici fără jenă, locuri de împărțit funcții pentru “pace” în politică.

Regret să văd că temele serioase despre calitatea aerului și, de fapt, a vieții în Capitală mor dacă sunt promovate de incompetenți! E timpul să schimbăm lucrurile la vârful Capitalei.

Lucrăm la un program politic care să fie al bucureștenilor; de aceea investim mult, în această perioadă, în dialogul cu bucureștenii. Cei care văd, la rândul lor, soluții serioase pentru Capitală, sunt așteptați cu mare interes în echipa noastră. Implicit, am încredere în grupul nostru de lucru pe Transport și Infrastructură și îmi doresc să avem feedback-ul vostru pe Policy Brief-ul pregătit. Dacă vă regăsiți în acest mod, să știți că lucrăm serios; nu îmi plac improvizațiile.

Foto: adevarul.ro

Sursa: https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial/?__xts__[0]=68.ARAo1-