Violeta Alexandru, președintele #PNL București: „27 de oameni de afaceri au semnat, în această seară, cererea de adeziune la Partidul Național Liberal, în prezența Președintelui Ludovic Orban. Oameni competenți, deciși să se implice într-un proiect care va face din București un oraș în care să îți facă plăcere să trăiești și din România o țară civilizată.

Faptul că prin strângerea mâinii îmi spuneau: am atâta încredere că se poate, mă responsabilizează enorm.

Vor activa în organizațiile noastre de sector din București, vor aduce expertiza lor în infrastructură, IT&C, medicină, telecomunicații, consultanță în afaceri.

Îmi asum, alături de colegii mei care au muncit în acești ani, ca Partidul Național Liberal să reprezinte, cu seriozitate, cu eficiență, corect nevoile și așteptările oamenilor de afaceri. PNL București va fi reper!

Noua etapă a PNL București este despre echipă. Dar și despre meritocrație. Sebi Buși m-a înțeles din primul moment. Îi mulțumesc! #LaTreabă !”

#MvemNevoieDeOameniImplicați
#DecișiSăFacemTreabă