În Cișmigiu, în miezul zilei, printre copii, în ultima Sâmbătă de vacanță containerele de gunoi abia lăsau loc pentru trecători. Asta vine din partea aceleiași administrații nepăsătoare PSD care cere bucureștenilor să aibă încredere că va remodela cu atenție și profesionalism parcul Cișmigiu, deși încă nu a pus planul de reamenajare a parcului în dezbatere publică.˝

Parcul Cişmigiu este curăţat de gunoaie în weekend, în plină zi, de maşinile de salubrizare. Aceasta se plimbă pe aleile parcului şi manevrează containerele zemuinde, printre trecători. „Aşa este programul stabilit de Primăria Capitalei“, se justifică şoferii.În plină zi de weekend, când Parcul Cişmigiu este plin de oameni, cu copii care se joacă sau se odihnesc în cărucioare, maşinile de gunoi ale Capitalei fac curăţenie. Sâmbătă, 7 septembrie, în jurul orei prânzului, o maşină a firmei de salubritate Ecogreen se plimba pe aleile parcului şi manevra containerele de gunoi.  Unul, gol, a fost aşezat în parc, pe aleea de la Parterul Central (intrarea de pe strada Schitu Măgureanu). Celălalt, plin cu vârf, a fost adus de camion şi aşezat în acelaşi loc, până la transportarea celuilalt în parc.

Citeste mai mult: adev.ro/pxibu5

#SchimbămLucrurileDin2020