La noua audiere, cea de ieri din Comisia de Muncă a Camerei Deputaților, a doua după cea de la învestitura de acum o săptămână, mi s-a reproșat că, pe lângă urmărirea procedurilor legale pentru consultarea partenerilor sociali, mă consult, în mod activ, și cu alte entități în ce privește formula de calcul și posibilul impact al majorării Salariului Minim. Pentru PSD, Consiliul Investitorilor Străini “pare a fi o structură mafiotă”. Vorbim despre o structură care reunește companii ce generează un sfert din PIB-ul României.

Așadar, voi continua să mă întâlnesc cu cât mai multe organizații care creează și gestionează prosperitatea și bunăstarea angajaților români. Astazi am avut mai multe întâlniri cu sindicatele pentru a cunoaște opiniile salariațlor.

Dincolo de aceste afirmații ale Președintelui Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, A. Solomon – PSD, rămân un ministru care va respecta instituția Parlamentului și care se va prezenta oricând, în măsura timpului, pentru a oferi puncte de vedere pe temele solicitate.

Vizionați filmul evenimentului:

Sursa: https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial