O lectură utilă pentru diseară. Să ne amintim ce n-a făcut Primarul General PSD- Gabriela Firea. De fapt toată administrația pesedistă din București. Chiar cred că se poate mult mai bine. Mai este puțin până în 2020.1. Agenda Primarului General  și a majorității Consiliului General în perioada iulie 2018 – iunie 2019.

Perioada analizată pentru acest raport este iulie 2018 – iunie 2019, perioadă în care au avut loc 16 ședințe de Consiliu General și au fost puse pe ordinea de zi un total de 1020 de Hotărâri de Consiliu General (unice). O parte dintre proiecte au ajuns pe ordinea de zi de mai multe ori, astfel că numărul total de proiecte de pe ordinea de zi, pentru toate ședințele, este de 1057. Față de anii anteriori, se observă o scădere a numărului de ședințe de Consiliu General ( 16 ședințe anul acesta, față de 21 de ședințe în primul an de mandat și 20 în cel de-al doilea). Autorii raportului consideră că aceasta este o îmbunătățire față de anii trecuți, ponderea ședințelor extraordinare și a ședințelor de îndată find mai scăzută decât în anii trecuți (în acest an a fost o singură ședință de îndată1 și două extraordinare).
Numărul ședințelor extraordinare și a ședințelor de îndată a fost mai scăzut decât în anii
trecuți (în acest an a fost o singură ședință de îndată și două extraordinare), ceea ce autorii
raportului consideră a f o îmbunătățire față de anii trecuți.