Nu, nu permitem PSD să ia decizii în consiliile locale din București, încălcând legea. O bună parte din proiectele de hotărâre de la recenta ședință de Consiliu local de la Sectorul 1, unde PSD împreună cu ALDE și PMP constituie majoritatea, au fost, considerăm noi, adoptate ilegal. Am depus astăzi, alături de Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja și de colegii noștri, consilieri locali, Plângere Prealabilă privind cvorumul prin care s-au adoptat hotărâri de consiliu cu impactul asupra bugetului public. Am luat nr. de înregistrare, lucrăm riguros. Funcție de răspuns, facem următorul pas.Am luat nr. de înregistrare, lucrăm riguros. Funcție de răspuns, facem următorul pas. Hotărâri precum mărirea capitalului unei societăți a primăriei, direcționarea unor sume de la spitale și școli pentru panseluțe, amenajări parcuri în Sectorul 1, etc. au fost luate, în opinia noastră, fără respectarea dispozițiilor legale.