Ne organizăm din ce în ce mai bine. Muncă de #echipa. Nu ne scapă niciun punct de pe Ordinea de zi a fiecărei ședințe de consiliu de la Sectoare sau de la Capitală. Pregătim fiecare ședință, citim tot, ne documentăm. Comunicăm despre ceea ce se întămplă în interiorul ședințelor și despre ceea ce face PNL pentru a bloca, nu doar prin protest ci cu argumente pertinente, risipa de bani publici. Și se risipește mult. Până la sute de mil. de lei per ședință.

După 10 zile de lucru intens alături de colegii mei, echipele de consilieri PNL, pentru pregătirea și pentru activitatea de opoziție din consilii, am o imagine și mai clară despre modul falimentar în care este administrat Bucureștiul și implicit despre ușurința cu care PSD ia decizii proaste, pe banii noștri.

PSD nu are manageri performanți. Nu are. Risipește mulți bani și la Capitală și la sectoare, administrează prost. Primăriile nu mai au bani dar continuă să arunce cu ultimii bani rămași în conturi pentru panseluțe, etc. Bani luați de la școli și direct de la spitale. Pompează bani în societăți de parcă lumea se termină cu PSD și nimeni niciodată nu îi va verifica. Se înșeală.

Mai multe pe pagina de facebook PNL București

Facem opoziție! Lucrăm serios.

#echipaPNL
#binepregatita