Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale: „Vă mulțumesc mult pentru fiecare critică constructivă, fiecare opinie în legătură cu acțiunile mele. Ajută enorm și chiar țin cont de mesajele primite. Faptul că acordați câteva minute din viață ca să urmăriți ceea ce fac, faptul că aveți încredere, mă responsabilizează cum nu vă puteți imagina.Știam că sunt în contact cu pensionarii. Miile de mesaje ca urmare a rezolvării urgențelor, mi-au folosit enorm. Oameni cu bun simț au avut încredere în mine și mi-au împărtășit poveștile lor la Casele de Pensii și nu numai.

Să constat acum că și oamenii activi, angajatori, oameni care muncesc în multinaționale și urmăresc piața muncii, oameni care muncesc pe cont propriu intră în dialog cu mine cu aceeași sinceră încredere că putem schimba rapid și eficient lucrurile în România din care să nu mai plece atâția români, este extraordinar.

Sunt onorată să primesc această încredere. Mulțumesc pentru mesaje. Continuăm dialogul despre schimbările la ANOFM. Știu și văd cât de multe putem împreună, așa nu irosesc o zi până nu începe să se vadă schimbarea.

Vă mulțumesc, oameni buni! România se schimbă dacă suntem serioși, dispuși să lucrăm împreună. Rămânem în contact!”

Sursa: https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial