M-am ținut de promisiunea făcută la audierea din Parlament. Astăzi, TOATE studiile realizate de Direcțiile Ministerului Muncii și Protecției Sociale, dar și de Instituțiile din coordonarea Ministerului, în care acestea au calitatea de beneficiar, sunt ONLINE, pe site-ul Ministerului. Toate din intervalul ianuarie 2017 – noiembrie 2019.  Le puteți accesa în link-urile listate mai jos, după cum urmează:1.Rapoarte și studii Direcții MMPS:

2. Rapoarte și studii ale Instituțiilor din subordinea/sub autoritatea/în coordonarea MMPS:

Fiecare cetățean trebuie să aibă acces facil la aceste informații. Doar așa vom înțelege că până acum, multe decizii au fost luate „din pix”, fără analize sau cercetări care să fundamenteze anumite schimbări.
De exemplu, din 2017 și până acum, singurul document din Minister care tratează subiectul salariului minim este o NOTĂ fără cap, fără coadă, fără date sau analize clare. Nota conține, mai degrabă, doar câteva considerații poetice asumate de Ion Ghizdeanu, președintele Consiliului de Programare Economică de la acea dată.

Le fel ca până acum, toate deciziile din acest mandat vor fi luate pe baza analizelor, studiilor și consultărilor.
Guvernarea pe bază de „instinct politic” trebuie înlocuită cu guvernarea fundamentată pe analize, studii și date clare. Doar așa putem construi cu adevărat România Normală.

#DeciziiAsumate #TransparențăTotală