Este miezul verii și Gabriela Firea este nervoasă că PSD nu vrea să o propună candidat la președinție. Normal că este nervoasă. Conform calculului ei electoral, după 3 ani de pompat pomeni electorale în București, prin tot felul de scheme financiare până când a băgat Bucureștiul în faliment, partidul trebuia să îi facă pe plac.Vă spun de ce ar trebui să fie nervoasă cu folos: la iarnă 45% dintre bucureștenii conectați la RADET vor rămâne fără căldură. Situația RADET se complică pe zi ce trece, sistemul public de încălzire este pe butuci. Cu noi – prizonierii lui. Vom avea o iarnă nu grea, de coșmar, cu probleme nesfârșite în cartiere. Aici s-a ajuns.

Cum își poate imagina Gabriela Firea că, după un mandat catastrofal la Primăria București, ar putea convinge alegătorii din Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu, Brașov, Oradea, Alba Iulia? Cu ce? Până și orașul natal, Bacău, pare mai bine administrat decât Bucureștiul.

Care ar fi sloganul: Faliment național?

#amgresitin2016Reparam
#latreaba