Peste o săptămână pe vremea acesta vom avea imaginea (preliminară și totuși – concludentă) a situației politice. La ora aceasta se va dezbate mult după votul la alegerile europarlamentare.

Celor care nu votează, din diverse motive, s-ar putea să le pară rău. Este, într-un fel, un moment de răscruce. Avem o putere incredibilă în ziua votului, pe care nu o prețuim suficient.Spunem că românii știu ce au de făcut în alegeri dar, de fapt, mulți sunt nehotărâți. Mulți dezamăgiți.

Îi înțeleg. Pe mine dezamăgirea m-a dus de la revoltă la implicare în politică. Când am ajuns în interior, am văzut că sunt multe lucruri pe care PNL le-a înțeles. Nu mi-am dat seama de acest lucru decât după ce am intrat în echipă și am avut răbdare, am discutat, am urmărit până mi-am făcut eu, singură, o părere.

PNL vrea să facă treabă! Cu oameni care știu ceea ce au de făcut. Nu bâjbâie, nu improvizează. Tocmai de aceea spun că nu are voie, nu este permis să rateze!

Mergeți la vot, oameni buni! Eu merg! Am încredere (și exigență) că se poate să facem din România o țară în care să ne bucurăm că trăim și muncim. Europeană.

Colegul meu, Claudiu Nicolae Minculeasa, m-a văzut preocupată la mitingul de ieri din Piața Victoriei. Eram! În Piață îmi iau angajamente. Și le respect.

#PNL
#AngajamentuldinPiataVictoriei