Tinerii din diaspora și din țară sunt primii chemați la vot pentru #Referendum26Mai pentru că ei votează în prezent pentru ceva de care vor beneficia în viitor și de care sunt direct interesați.

1. #DA la #Referendum26Mai înseamnă pentru tinerii români de pretutindeni în primul rând, o Românie fără politicieni corupți care să își facă singuri legile de amnistie sau de grațiere!
Într-un stat de drept, Nimeni nu e mai presus de lege, nici măcar Liviu Dragnea, iar hoții Nu grațiază hoți!

De aceea, tinerii votează #DA la #Referendum26Mai pentru interzicerea amnistiei și grațierii faptelor de corupție.

2. #DA la #Referendum26Mai înseamnă pentru tinerii români de pretutindeni în al doilea rând, o Românie în care miniștrii PSDiști ne-educați să nu mai decidă în domeniul educației nationale, peste noapte, prin OUG, fără consultarea beneficiarilor politicilor educaționale – elevii și studenții. Predictibilitatea în educație, compatibilitatea curriculei școlare cu oferta de locuri de muncă și folosirea noilor tehnologii sunt repere obligatorii pentru sistemul educațional din România.

De aceea, tinerii votează #DA la #Referendum26Mai pentru a da dreptul de ataca o OUG la CCR și altor autorități atunci când dreptul lor la educație este grav încălcat prin decizii politice precum cele privind introducerea manualului unic, examen de bac haotic, etc., iar Avocatul Poporului e plecat in concediu în SUA.

PNL și-a asumat să spună fiecărui român din țară și din străinătate că de data asta #VotulDAcontează.