Vice-președinte comisiei de Buget, finanțe, bănci, liberalul Bogdan Huțucă afirmă că “liderii ALDE Constanța au stabilit recent, împreună cu PNL și PMP, ca banii de la Consiliul Județean să fie împărțiți conform nevoilor din județ și nu în funcție de culoarea politică, așa cum se întâmplă de zeci de ani.”

“Minunea a durat însă doar trei zile”, spune deputatul PNL, “căci doar de atât au avut nevoie pesediștii pentru a-i cumpăra pe reprezentanții ALDE”.“Peste tot în țară șefii de CJ împart banii discreționar, în funcție de culoarea politică a primarilor și nu în funcție de nevoile de investiții. De aceea, PNL Constanța a organizat o comisie în care a invitat și PMP și ALDE, comisie ce avea ca scop disrtibuirea banilor în mod transparent în județ. Din păcate, cât ai zice ciolan, colegii de la ALDE au trădat constănțenii și au preferat să se întoarcă la PSD dar și la modul total lipsit de tarnspareță de împărțire a banilor pubici”, mai spune Huțucă.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/politica/bogdan-hutuca-pnl-alde-mimeaza-ca-joaca-cu-poporul-dar-nu-se-lasa-dus-de-la-ciolanul-pesedist-287781.html?

Sursa2 : https://www.facebook.com/PNLMunicipiulConstanta/posts/2340789959540091?