Raluca Turcan: ❗️ Un calcul simplu de făcut pentru toți (dar complicat pentru Liviu Dragnea, din câte constatăm) arată că în ultimii ȘAPTE ani, PSD a condus tot ce mișca în țară!

↗️Este simplu: din 2012 toate guvernele au avut majoritate în Parlament dată de PSD!!!

❗️A uitat?

❗️Faptul că nu avem autostrăzi, spitale, școli și că trenurile deraiază – arată NEPUTINȚA, NEPRICEPEREA și NEPĂSAREA acestui PSD infectat.

↗️Nu există ”dușmani” interni sau externi, ci doar CINISMUL si INCOMPETENȚA lui Dragnea! Nu băncile străine sunt de vină că economia României este neputincioasă! Nu sunt vinovate universitățile străine că diplomele din România sunt din ce în ce mai puține și mai slabe! Nu este de vină Soros că nu avem buget în luna martie!

↗️Guvernul trebuia să rezolve aceste probleme în primii doi ani de la instalare! Însă când ai analfabeți, condamnați și oameni rău intenționați în Guvern, nimic nu poate merge în direcția bună! Nu are cum! Interesul lor a fost să-și albească dosarele de corupție și să sugrume justiția!

↗️Acum e simplu – vin alegerile, nu se pot lăuda cu nimic concret și au scos retorica ”dușmanului”! Una extrem de periculoasă pentru democrația românească. Vom avea un an de bătălii urâte și în defavoarea românilor.

❗️❗️❗️Atenție – să nu uităm că singurul DUȘMAN real pentru România este PSD!

(sursa foto: hotnews.ro)