PNL, creștere spectaculoasă în opțiunile de vot! Ultimul sondaj de opinie făcut de Biroul de Cercetări Sociale, obținut de PSnews.ro, vine cu cifre surprinzătoare. Potrivit cifrelor, Partidul Național Liberal (PNL) se află pe prima poziție la capitolul intenție de vot a românilor (31.5%).

PER și PNȚCD, partidele care au semnat un protocol de colaborare cu social-democrații pentru alegerile europarlamentare, se află la sub 1% în intenția de vot a românilor.

Amintim că preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat joi că Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român susţin lista PSD la europarlamentare.

Sondajul a fost realizat în perioada 15-20 martie 2019 pe un eșantion național de 1144 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României care locuiește în țară (au fost excluse din eșantion persoanele aflate în străinătate, precum și persoanele instituționalizate din mânăstiri, pușcării, spitale, aziluri, etc. – adică peste 25% din totalul alegătorilor).

Pe a doua poziție se află social-democrații(25.8%), urmați de Alianța 2020 USR-PLUS(11.7%), ALDE (7.9%), PRO România(6.7%), PMP(5.9%) și UDMR(4.6%).

Așadar, Timişoreni, vă aşteptăm sâmbătă, 30 martie, de la ora 11,30, la Sala Olimpia pentru a vă întâlni şi a-l asculta pe omul care întotdeauna s-a bătut pentru dreptul românilor de a fi informaţi corect, omul care a avut cu adevărat curajul și forța să spună adevărul despre cei care își bat joc de #RomâniaRares Bogdan!

Sursa:

Puteți viziona video de mai jos , prin accesarea link-ului : https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/2651711838189320/