Invitat de onoare la scoala de vara a Tineretului National Liberal, presedintele Klaus Iohannis  le-a explicat participantilor la eveniment ca tara are nevoie de oameni tineri in mediul privat, si in cel administrativ si ca este nevoie ei pentru a  castiga alegerile ce vor urma.   „După dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă! (…) Ne aflăm în faţa unor bătălii complicate, peste puţine luni, avem alegeri prezidenţiale, apoi locale, parlamentare. Eu vă invit ca, împreună cu mine, să câştigăm toate aceste alegeri.(…)Convingerea mea fermă este că ţara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală, în politică în general”, a spus Iohannis.Discursul presedintelui Klaus Iohannis  de la scoala de vara a Tineretului National Liberal pare sa îi fi motivat puternic si pe tinerii liberali giurgiuveni. Ambele organizatii, municipala si judeteana, participa intens la strangerea de semnaturi si nu ezita sa se implice in actiuni civice, dand o mana de ajutor la nevoie , urmand exemplul celor din organizația mare.

La sfarsitul saptamanii  trecute,  presedintele filialei judetene a PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Stefan Motreanu a purtat discutii cu o parte dintre acestia urmand ca intalnirile cu ei sa fie mai dese si mai aplicate.

Sursa: http://giurgiu-tribune.ro/tnl-giurgiu-tot-mai-motivat-si-implicat-in-strangerea-de-semnaturi-si-activitati-civice/?