Tinerii pot călători gratuit cu trenul în Europa prin Programului „DiscoverEU”. Această facilitate este posibilă datorită europarlamentarului PNL, Siegfried Muresan. Votează PNL. Forţa schimbării!

Candidez pentru un nou mandat în Parlamentul European 
ℹ️ Iată ce am reușit în primul meu mandat:

✅ Am fost primul europarlamentar român care a negociat în numele Parlamentului European bugetul anual al Uniunii Europene. 
✅ În calitate de negociator-șef, am reușit să obțin o creștere cu 55% a fondurilor pentru plăți din politica de coeziune, fondurile din care se fac cele mai multe investiții europene în România. 
✅ Tot ca negociator-șef, am obținut fonduri suplimentare pentru fermieri, pentru IMM-uri, pentru Republica Moldova.
În bugetul pe 2019, am obținut alte 28 de milioane de euro pentru fermierii afectați de pesta porcină africană și gripa aviară, cei mai mulți bani urmând să ajungă la fermierii români.
✅ Am mai obținut 3,5 milioane de euro pentru muncitorii disponibilizați de la combinatul de sârmă de la Câmpia Turzii.
✅ Am obținut 8,5 milioane de euro, despăgubiri pentru inundațiile care au lovit România în 2014.
✅ Am obținut o creștere cu 15% a fondurilor pentru bursele de studiu Erasmus în 2018. Prin această creștere, am putut acorda zeci de mii de burse de studiu în plus pentru tinerii din Europa și din România. 
✅ Am inclus în bugetul coordonat de mine 12 milioane de euro pentru ca 30.000 de tineri europeni de 18 ani, din care 1000 de tineri români, să călătorească gratuit cu trenul în Europa timp de 30 de zile, prin programul DiscoverEU.
✅ Am obținut includerea României în Fondul Monetar European și alocarea a 500 de milioane de euro în Bugetul Uniunii Europene post-2020 pentru apărarea statului de drept.
În viitorul mandat, voi continua să obțin fonduri suplimentare pentru România. Voi continua să reprezint România la toate deciziile importante care se iau în Parlamentul European