Timișoara, sub administrația liberală condusă de primarul Nicolae Robu, și-a creat cea mai extinsă zonă pietonală din țară. Nu mai puțin de 4 piețe, 2 piațete și 27 de străzi reprezentând un teritoriu compact constituie această zonă superbă, devenită loc de loisir pentru timișoreni și vizitatori, dar și loc de manifestări cultural-artistice în aer liber, nenumărate în orașul de pe Bega, cum îi stă bine să aibă unei Capitale a Culturii Europene.Timișoara va deține acest important titlu în anul 2021.

Imaginile ilustrează elocvent ce înseamnă astăzi, după 6 ani de guvernare locală liberală, al treilea oraș al țării după București și Iași, Timișoara, orașul cu 3.5 miliarde euro investiții străine (detașat locul I pe țară, după București-Ilfov) și 6.3 miliarde euro volum al exporturilor (de asemenea, locul I pe țară, după București-Ilfov), orașul cu cea mai mare creștere a turismului, în cifre absolute al doilea vizitat de turiști, după Brașov.

#PNL #AdministrațieLiberală

Foto: Constantin Duma, Eye in the sky, La pas prin Timișoara, Adrian Toth, Marius Cristian Photography, Best of Timișoara, Daniel Sandu, Dorin Cicur.