Tăriceanu și ALDE sunt părtași la dezastrul economic din ultimii aproape trei ani.  În loc să-și ceară scuze în fața românilor, Tăriceanu și ALDE fug de la guvernare și recunosc proastă guvernare la care au luat parte.
Tăriceanu, oricât te-ai spăla, tot ai pe mâini sângele proastei guvernări.Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că bugetul de stat s-a închis la rectificarea din august „prin soluţii miraculoase”, urmând să aibă loc o nouă rectificare, în noiembrie, care „o să scoată la iveală problemele peste care s-a trecut”.

„Rectificarea bugetară am spus că este una nerealistă, am spus înainte de rectificare şi rămân consecvent cu ceea ce am spus atunci. La acea rectificare am atras atenţia colegilor din PSD că se face o greşeală politică, în primul rând. Nu poţi să dai 500 de milioane de lei la servicii şi tai de la sănătate, învăţământ, cercetare, infrastructură ş.a.m.d. Până la urmă, de la sănătate nu s-a tăiat, dar bugetul nu se închidea cu 9 miliarde. Până la urmă (…) nu era problema cât se dă la servicii, că nu din 500 de milioane nu se închidea bugetul, ci prin 9 miliarde. Prin nişte soluţii miraculoase, în care eu nu cred, s-a închis bugetul. Dar nu s-a închis de fapt. În noiembrie, o să trebuiască să se mai facă o rectificare bugetară, care o să scoată la iveală exact problemele peste care acum s-a trecut”, a spus Tăriceanu la Parlament.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-recunoa-te-dezastrul-de-la-buget-sunt-9-miliarde-lipsa_1377910.html?fbclid=IwAR1vEIfQB2Jox2ae7YP_ue0C0-JKD9znOi4TFzY3IhCYonhXLYtuLBB7IjQ