PRINTRE INVITAȚII LA EVENIMENT se numără
europarlamentarul Siegfried Muresan , purtător de cuvânt al PPE , președintele PNL Sector 1 Victor Picu , membri ai Biroului Politic Național, membrii B.P. Sector 1, OPV3 Sector 1 , OFL Sector 1, TNL Sector 1, alți invitați de seamă, iar gazda este Clubul Fratelli .

Tanase Stamule, candidat în cursa internă pentru desemnarea candidatului #PNL la Primăria Sector 1: Succesul nu este rezervat unei singure persoane. Niciodată nu a fost.
El apare atunci când mai mulți oameni aparent normali se adună într-un singur loc pentru același scop.
Oameni diferiți cu virtuți diferite.
Profesii diferite.
Cunoștințe diferite.
Vârste diferite.
Experiențe diferite.
Aparent fără nicio legătură între ei, oamenii ăștia pot să schimbe multe atunci când își unesc forțele și se ajută între ei. Trebuie doar să știe că fac parte din același grup. Din aceeași echipă. Din aceeași generație.
Lor le spunem că:
#ÎNCEPEMACUM

Vă vom prezenta căteva idei pe scurt. Această cursă internă este o ocazie deosebită de a cunoaște oamenii de la firul ierbii, oamenii pentru care trebuie să ne luptăm în viitor, dar și problemele reale, permanent amânate, care trebuie rezolvate cât mai urgent. Cu această ocazie, colegul nostru Tase a reamintit câteva concluzii și pe care le-a expus la eveniment:
1. Orice anonim netalentat, neproductiv, neimportant în viața comunității își poate spune “șef”, atâta timp cât se ascunde în spatele unui scaun. Trăim o uriașă criză de leadership în București și sper ca lumea să se alăture ușor celor pe care ii simt că vor să se lupte cu adevărat.
2. Nivelul de încredere în politicieni și în administrație este foarte scăzut. Cum zic americanii trebuie să “walk the talk”, mai exact, să ne ținem cuvântul. Fără promisiuni respectate suntem un fel de pesediști.
3. Primarul actual este în acest moment o dezamăgire generală, iar felul dezastruos în care PSD gestionează țara, augmentează frustrarea cetățenilor.
4. Există o mulțime de membri și simpatizanți de partid care caută o viziune pentru București. E nevoie de oameni capabili în fruntea primăriei.

Avem foarte multă treabă în Sectorul 1. Vom ajunge la Primărie prin muncă, viziune, strategie și aplicabilitate, cu gândul că cetățeanul este cel pentru care depunem efortul.

A mai amintit și despre faptul că lumea a uitat acest rol primordial al politicianului: să servești interesele celui care merge la muncă sperând că o parte din banii lui se întorc sub formă de investiție într-o comunitate mai sănătoasă. Au uitat și politicienii de ce sunt politicieni și au uitat și cetățenii ce să ceară de la politicieni. În primul rând că, printre așa zișii oameni politici, se observă o lipsă completă a ruşinii, fie când sunt prinși mințind sau furând, fie când se ascund în umbra anonimatului, mimând și mai tare munca. În al doilea rând, oamenii au obosit si ei să mai aștepte ceva bun de la politicieni.

Tănase Stamule a mai afirmat că își dorește să fie, în câteva cuvinte simple, omul politic pentru care cetățenii se întorc la vot. Pentru că dezamăgirea este atât de mare față de clasa politică, încât oamenilor le-a rămas doar absenteismul în ziua votului. Eu vreau să fiu omul politic care schimbă cinismul pe implicare.

Felicitări colegul nostru Tănaser Stamule adică pe scurt TASE, pentru evenimentul organizat!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]