Sorin Dan Moldovan  deputat de Cluj . De câte ori nu am auzit că România are un potenţial imens prin resursa umană, în special prin intermediul tinerilor valoroşi care ar putea dezvolta economia ţării şi sunt responsabilii de mâine ai celor care astăzi îi susţin?

Deşi cu toţii suntem conştienţi de faptul că bunăstarea oamenilor se realizează prin educaţie, investiţii şi creare de noi locuri de muncă, una dintre cauzele cele mai des invocate pentru care aceste lucruri întâmpină obstacole este reprezentată de lipsa predictibilităţii legislaţiei.

Legislaţia trebuie să fie astfel stabilă şi în folosul cetăţenilor. Iar acesta este rolul nostru ca și reprezentanți ai comunităților care ne-au trimis în Parlament.

Statornicia în valorile și principiile noastre reprezintă o preocupare majoră, scopul fiind schimbarea percepţiei tinerilor în ceea ce priveşte politică în ansamblul ei. În acest fel, îmi propun ca noi, tinerii liberali, să devenim un exponent respectabil și un multiplicator credibil al mesajelor politice ce doresc a fi trimise către tânăra generaţie. Prin forța valorilor în care credem și pe care le promovăm, PNL trebuie să se transforme într-un partid deschis, care să poată atrage tineri integri și bine pregătiţi ce doresc a se manifesta politic.

Acum, când se împlinesc doi ani de când am preluat mandatul de deputat, relansez site-ul www.sorinmoldovan.ro cu un conținut interesant, despre activitatea mea parlamentară și politica, precum și informații utile despre județul Cluj și Municipiul Cluj-Napoca.
Te invit să accesezi noul site și de câte ori consideri că pot face ceva pentru tine, nu ezita să programezi online o audiență.
#DeputatDeCluj #2ani