Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: Știam că pentru PSD furtul este o condiție a succesului în toate: în politică, în business, în administrație. Iată că începând de astăzi furtul este treapta către succes și în legislație! Reușita este însă doar procedurală: propunerea lui Dragnea privind alimentația diversificată în școli (copiată după a noastră, mai puțin bugetul alocat) a fost votată, pe când cea a PNL, nu.

Victima colaterală: 80% dintre copiii de școală care ar fi primit o masă în școală dacă ar fi fost adoptat bugetul propus de PNL și nu suma firavă prevăzută în propunerea lui Liviu Dragnea. 80% dintre copii – păgubiți de politica furtului și a minciunii care definește acest partid de guvernare în absolut tot ceea ce face.

Domnule Liviu Dragnea și PSD, nu ne supărăm că ne-ați furat inițiativa. Ne supărăm însă foarte tare pentru că alegeți să o aplicați limitat, după niște criterii doar de dumneavoastră știute!