Primarul general ne-a anunțat, ieri, pe Facebook, că vine iarna în București și de-abia azi, aproape de prânz a convocat comandamentul de iarnă. În realitatea virtuală în care trăieste, doamna Firea ne-a asigurat că Primăria Capitalei e pregătită să intervină cu zeci de utilaje și cu tone de material antiderapant. Însă mobilizarea a fost, ca de obicei, doar pe Facebook, pentru PR. Azi-noapte, nici măcar marile bulevarde nu erau deszăpezite, abia circulau câteva utilaje care, evident, nu făceau față. La ora 01.00, când am trecut pe Kiseleff, mai multe mașini au fost la un pas de un accident în lanț chiar în fața sediului PSD.

Mă întreb cum a ajuns doamna Firea azi la serviciu, din Voluntari în București: cu snowmobilul? Cu sania? Capitala e blocată, cum s-a întâmplat mereu în ultimii după prima ninsoare, dovadă că administrația PSD nu e capabilă nici măcar să învețe din greșeli. Pe străzile secundare nu se poate circula, pe trotuare vom putea călca abia la primăvară, pe arterele principale sunt blocaje infernale, iar transportul în comun e, din nou, insuficent și aglomerat – stilul conservă. Ca de obicei, pe doamna Firea a prins-o iarna pe nepregătite. Ce surpriză, ninge în luna februarie!

În loc să se concentreze pe problemele cauzate de ninsoare și viscol, doamna Firea se bucură, tot pe Facebook, că majoritatea toxică a PSD a trântit Guvernul Orban, după ce, în doar trei luni de zile, PNL a reușit să repare o bună parte din dezastrul lăsat de tandemul Dragnea-Dăncilă. Doamna Firea, e ultima iarnă în care vă mai bateți joc de bucureșteni. Sper că viscolul va mătura și mandatul dumneavoastra de primar general.”

foto: Libertatea.ro

Sursa: https://www.facebook.com/pnlbucurestioficial/