Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, alături de prim-ministrul României, Viorica Dănicilă, au zis că în spitalele din România, în sistem medical totul este roz și că nu sunt probleme. Avem medici, asistente, aparatură și că totul este sub control. Sigur s-a referit și la manageri competenți. Însă, cu toate acestea, de dimineață văd o știre care m-a uimit. Un om cu probleme psihice, internat la Spitalul Săpoca, în regim NORMAL, a ucis 4 oameni și a rănit grav alți 12. La ora comiterii acestei orori, oare ce făceau infirmierele, asistentele și cei 2 muncitori pentru supravegherea pacienților? În zonă erau 12 OAMENI care ar fi trebuit să prevină un astfel de incident. Oare dormeau? Oare o să răspundă careva pentru un asemenea incident?Ministrul Sănătății a trimis Corpul de Control să facă verificări. O glumă! Și în cazul Caracal s-au tot trimis Corpuri de Control și NIMIC! Nu mai zic de Vrancea sau Galați. TOTUL s-a uitat. Dacă și acum guvernanții noștri vor susține că totul este sub control, cred că ei ar trebui internați la psihiatrie. Ei merg doar cu elicopterul în vizită pe la liderii locali și ATÂT! Nu se interesează de problemele locale, cele care ne afectează cu adevărat. Habar nu au că în multe comune nu există dispensare, că nu sunt medicamente în spitale, că nu există personal medical, că nu sunt bani de investiții etc. Doamna Dănicilă afirmă că medicii din vest, chiar străinii, vin la noi, că avem aparatură de ultimă generație. Sincer, am avut numeroase dezbateri cu liderii locali din țară și mi-au relatat fix contrariul celor spuse de Dăncilă sau Sorina Pintea.

Să le fie rușine celor din PSD, pentru că angajează toți managerii incompetenți care la rândul lor angajează personal incompetent. Nu trebuie și ei să își scoată cumva șpaga? Aici se ajunge din cauza corupției! Mor oameni nevinovați ce ar trebui vindecați de o boală și nu omorâți de un sistem bolnav!

Sursa: https://www.facebook.com/pnlsibiu/