Votul covârșitor pentru Laura-Codruța Kövesi arată că prim-ministrul Dăncilă are ZERO credibilitate în UE:

➡️ Chiar în ziua în care și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale, prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit o palmă usturătoare de la Uniunea Europeană și de la guvernele statelor membre.
➡️ Viorica Dăncilă are astăzi zero credibilitate și nu poate obține nimic pe plan european. Acest lucru se datorează tuturor acțiunilor orchestrate împotriva justiției, a statului de drept, împotriva instituțiilor Uniunii Europene, împotriva partenerilor noștri, a valorilor Uniunii și a bunului simț.
➡️ Votul covârșitor dat astăzi pentru doamna Kövesi, în ciuda opoziției Guvernului Dăncilă, este o victorie a tuturor oamenilor cinstiți. Votul de astăzi este o victorie a doamnei Laura-Codruța Kövesi și o înfrângere a doamnei Viorica-Vasilica Dăncilă.
➡️ Victoria doamnei Kövesi a fost posibilă datorită competenței și credibilității domniei sale pe plan european și datorită sprijinului pe care l-a primit de la politicienii care cred în justiție și în stat de drept.
➡️ Campania anti-Kövesi dusă de Guvernul Dăncilă și de PSD în ultimele 6 luni a fost un eșec total. Opoziția venită din partea unui prim-ministru și a unui partid care apără infractorii a însemnat un argument în plus pentru liderii europeni să o voteze pe doamna Kövesi. Susținerea la nivel european pentru doamna Kövesi a crescut de la începutul anului tocmai datorită opoziției din partea politicienilor antieuropeni și antijustiție din România și datorită susținerii din partea politicienilor proeuropeni din țară.
➡️ Viorica Dăncilă este un prim-ministru care nu poate obține nimic pe plan european. În acest moment, Viorica Dăncilă este o piedică majoră pentru ca România să-și atingă potențialul uriaș pe care îl are la nivel european.

Sursa. https://www.facebook.com/siegfried.muresan?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARAI5z9bjSnBUkM5ldRySXkx6n_sFKKjmWus6AsaGkjBlUXVk9jwtork51T2eyXJNCN94n5sfxuNcGuf&hc_ref=ARQn9JcL50IRdFIvmAJY-I9kZmBD2Gc7oHZJ8sSiSasCX7_M46ViGL8Yqne00HZy8w4&fref=nf&hc_location=group