Știați că Guvernul Dăncilă ne-a îndatorat pe fiecare cu 250 de euro de la începutul anului? Și cu peste 500 de euro de când a venit la putere? ℹ️ Împrumuturi externe de 5 miliarde de euro înseamnă că Guvernul României a îndatorat fiecare român cu peste 250 de euro de la începutul anului.

➡️ În total, datoria externă a României a crescut cu peste 10 miliarde de euro în doi ani și jumătate de guvernare PSD – ALDE. Adică peste 500 de euro / persoană.
➡️ Aceste împrumuturi nu vor fi plătite de prim-ministrul Dăncilă sau de ministrul Teodorovici. Aceste împrumuturi împreună cu dobânzile aferente vor fi plătite în următorii ani tot de noi, prin taxe și impozite, mult timp după ce Guvernul Dăncilă va fi istorie.
➡️ Și mai grav este că nu s-a făcut nimic bun cu acești bani. Nu s-au construit autostrăzi, nu s-au construit spitale și nu s-au renovat școli. Scopul împrumuturilor a fost doar să acopere gaura bugetară generată de această guvernare falimentară. Adică să fie bani în buget pentru salarii și pensii. Ne îndatorăm în viitor ca să avem bani în prezent.
➡️ Guvernul PSD – ALDE trebuie să dea socoteală românilor pentru aceste împrumuturi pentru care nu ne-am dat acordul și care nu se regăsesc nicăieri în programul de guvernare!

Sursa: https://siegfriedmuresan.eu/?fbclid=IwAR32It_yQBRX9H7sNye99bRAb-RbPLdVPJ62d7543CF6hYCfyg6srjXRH0Q