Orașele viitorului trebuie să fie cât mai verzi, trebuie să fie orașe în care calitatea vieții să primeze, orașe în care omul să fie în centrul atenției. Felicitări administrației liberale de la Arad, cel mai verde oraș din România!Aradul conduce detașat în topul celor mai împădurite localități, cu o suprafață de aproape 1000 de hectare, în timp ce Timișoara se laudă cu o suprafață verde la jumătate față de Arad, de aproximativ 575 hectare.

Alte orașe care stau bine la capitolul spații verzi sunt Oradea, Cluj-Napoca, Târgu-Jiu, Craiova, Brașov, Târgoviște și Galați.

La polul opus, cele mai mici suprafețe de spații verzi sunt în Alba Iulia, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Alexandria și Giurgiu.

Sursa2: https://www.facebook.com/siegfried.muresan?_