Reacţia Senatoarei PNL Alina Gorghiu vine ca urmare a anunţului premierului Viorica Dăncilă de sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmaţiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt. Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocaţii. În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis de la foloseşte tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cere preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Nu ar trebui să fie, însă, nicio surpriză pentru nimeni. Dimpotrivă, este rezultatul firesc a doi ani şi jumătate de guvernare haotică, incompetentă şi coruptă. Prin votul din 26 mai, românii le-au transmis PSD şi ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD şi ALDE, pur şi simplu se fac că nu îl înţeleg”, a explicat Klaus Iohannis.

Sursa: https://www.facebook.com/search/top/?q=alina%20gorghiu&epa=SEARCH_BOX