Poate domnul primar va înțelege că nu este vreun vătaf pe o moșie, ci este un primar, care are niște responsabilități, în primul rând morale, față de cei care l-au ales și față de toți cetățenii municipiului Brăila(…) Ambițiile și orgoliile ne țin pe loc. La fel cum sunt ambiții și orgolii legate de asocierea ‘Dunărea de Jos’, sau dacă va mai fi vreo asociere. Mă întreb cum, patru primari din patru județe diferite, la o distanță de sute de kilometrii între ei, s-au înțeles și unde e sediul, și ce vor să facă, și care este interesul comun(…)

Nu pot doi primari tineri să ajungă la un numitor comun? Să facem ceva pentru zona noastră, să o dezvoltăm. Jucăm așa, un ping pong ieftin cu o minge spartă!(…) Este un meci de proastă calitate”, a atras atenția liberalul Adrian Tabarac.

Sursa: https://realitateadebraila.net/tabarac-despre-asociatia-dunarea-de-jos-jucam-asa-un-ping-pong-ieftin-cu-o-minge-sparta/?fbclid=IwAR136uzEC8d4n6b5gzndSHDA9ta8qX1afYEhohbSlBQvjxCaaW_gS40HsOs