Astăzi plăcerea de a participa la Școala Politică de Vară a OPV3-PNL (Mamaia – Hotel Mamaia Sud) , o organizație puternică a Partidului Național Liberal, este o ocazie anuală de a le transmite prioritățile și proiectele PNL , strategiile și prezentarea obiectivelor OPV3-PNL.

În cadrul reuniunii, BPN OPV3-PNL a ținut să le mulțumescă pensionarilor noștri , membrii de partid, pentru sprijinul acordat partidului în cele mai dure bătălii electorale, sprijin de care partidul nostru are nevoie și în continuare.Tot respectul nostru a BPN OPV3 -PNL pentru membrii OPV3, singurii care nu cer nimic în schimbul muncii lor. Ei își doresc doar ca România să devină țara lucrurilor bine făcute, ei pentru asta muncesc și sunt alături de PNL! Sedinta comună . Biroul permanent OPV3- PNL.#Scoalădevară. Locul si rolul organizatiei OPV3 PNL în structura de conducere a Partidul Național Liberal ,cât și a organizațiilor de tineret şi femei a PNL.