Doamna Firea le scrie scrisori bucureștenilor prin care încearcă să se victimizeze și să dea vina pe Guvernul PSDragnea. Da, este adevărat, Guvernul Dăncilă, marioneata lui Dragnea, este incompetent, este cel mai prost guvern pe care l-a avut România în epoca modernă.

Asta nu scuză însă cu nimic faptul că Bucureștiul este administrat prost, fără viziune și planificare. Doamna Primar General, ați fost împreună, ați avut toată puterea, ați avut primari în toate sectoarele, ați avut conducerea ministerelor, ați avut o majoritate confortabilă în parlament cu care puteați repara greșelile din legislație, dar 3 ani de zile nu ați făcut niciun proiect și ați frânat și proiectele începute anterior. Faptul că se iau bani din veniturile orașelor mari este condamnabil și de neacceptat. Dar, nu încercați să ne aburiți că tocmai acum doreați să investiți în marile proiecte. Nici acum, la aproape trei ani de la preluarea mandatului nu demonstrați ca ați înțeles că Bucureștiul are nevoie de fapte, nu de promisiuni. Primarii liberali au fost primii care au atras atenția asupra lăcomiei Guvernului. Spre deosebire de dumneavoastră, primarii liberali au și realizări. Mergeți la Cluj, Oradea, Arad și o să le vedeți. Există strategii de dezvoltare, există proiecte. Spre deosebire de dumneavoastră, ei au lucrat cu un guvern ostil de la început. Și au reușit. Dumneavoastră nu ați reușit în 3 ani să realizați niciun proiect major.
Lăsați circul ieftin, lăsați farsa cu lacrimile de crocodil și concentrați-vă asupra problemelor. Bucureștenii sunt mult mai deștepți decât îi credeți dumneavoastră și nu puteți să îi păcăliți, acum în ceasul al 12 lea, cu o scrisoare. Dacă simțeați că Dragnea și primarii PSD de sectoare fac ceva împotriva orașului, trebuia să o spuneți de la început, atunci când vă pozați cu ei și ne explicați tuturor cât de mult luptă social democrații pentru binele orașului, atunci când mergeați cu Mutu și Carmen Dan în școli și încercați să vă faceți imagine, folosind cinic jocul Balena Albastră.

Gabriel Dumitrașcu, vicepreședinte PNL București, coordonează Programul de guvernare locală.