PNL Sector 5 îl somează pe Primarul Sectorului 5, Daniel Florea să respecte banul public, sa respecte legea și să își angajeze specialiști care să nu mai confunde deficitul cu excedentul bugetar.”O comedia neagră, aceasta a fost ultima ședință a Consiliului Local al Sectorului 5 al Capitalei din data de 23 mai. Florea Danadanache și-a chemat specialiștii din primărie ca sa vadă ce mai fac cu banii din Sectorul 5.Primarul zero al Capitalei, Daniel Florea, nu mai știe cum să împartă banii, iar angajații lui încurcă deficitul cu excedentul bugetar. Uite banii, nu sunt banii. Mai mult, banii publici destinați investițiilor sunt împărțiți ca la piață: una mie, una ție.

Concret, Florea a susținut, în cadrul ultimei ședințe a CL Sector 5, că dacă sectorul a avut încasări de aproximativ 901 milioane și cheltuieli de aproximativ 928 de milioane – există un excedent bugetar. Astfel matematica și cele mai simple reguli de administrație publica au fost reinventate in Sectorul 5. Mai mult, aceștia au împărțit banii publici din buget ca la piață, fără studii, fără acte sau proiecte concrete.

PNL Sector 5 îl somează pe Primarul Zero al Sectorului 5, Daniel Florea să respecte banul public, sa respecte legea și să își angajeze specialiști care să nu mai confunde deficitul cu excedentul bugetar.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/schi-a-demna-de-caragiale-la-sectorul-5-al-capitalei-piesa-de-teatru-se-joaca-din-pacate-pe-banii-no-tri-i-este-despre-viitorul-sectorului-5_