Ciprian CiucuȘantierele PMB au început lucrările, Metrorex ce mai așteaptă?

Dragă Metrorex și domnule ministru Cuc,

Să dea mama dracului și să nu fiți gata la timp cu lucrările pe care le-ați invocat pentru oprirea tramvaiului 41 (alături de șantierele PMB)! Sunteți, împreună cu CNAIR, a doua entitate de stat care ne acopere de rușine pentru modul în care nu sunteți în stare să finalizați, după un aproape un deceniu, lucrările la o magistrală de metrou.

Îi atrag atenția ministrului Cuc, că mandatul directorului Metrorex, D. Sodolescu, expiră azi și nu l-a prelungit. Să nu dea Sfântul să lase Drumul Taberei și fără tramvai după ce PSD i-a chinuit pe locuitorii acestui cartier sinistrat cu șantiere deschise timp de opt ani, pline de șobolani, generatoare de praf și mizerie!

Le spun de acum clar: dacă tramvaiul 41 va fi pus în circulație cu întârziere din cauza M. Transportuluilor/Metrorex, vor da socoteală personal, îi voi acționa în judecată în numele meu și al vecinilor mei din Dr. Taberei, și vor plăti nu doar pentru anul acesta ci pentru cei opt ani de mizerie!

În fotografie se vede clar că traficul este oprit la Piața Dr. Taberei (Moghioroș), dar lucrările nu au demarat, asta în timp și la șantierele PMB, Ciurel și Grant, lucrările au fost inițiate!

Foto: Andrei Marian

Sursa: https://www.facebook.com/ciprian.ciucu?fref=nf&__tn__=%2Cdm