Vino la miting în Bucureşti, Piaţa Victoriei, sâmbătă, 18 mai, ora 11. 
Împreună avem forţa să schimbăm România! Este nevoie să ieșim mulți, o dată.

„Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie, așadar, putem opri prin referendumul din 26 mai , atacul la justiție “

Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România.
Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie.
La care se adaugă si modificările Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie)


Nu dăm înapoi! Avem în fața noastră doua opțiuni.

Optiunea #1 – Ne gasim o scuză, un pretext și nu participăm la miting.
În cele din urmă, un om în plus sau în minus nu va face o diferență. Ne vedem de ale noastre, discutăm cu prietenii ca “Da, n-am mai ieșit la o astfel de manifestare. Lasă, că se descurcă și fără mine.” Dacă crezi că ești singurul care gândește astfel, te înșeli.
Drumul spre schimbare este pavat cu îndoieli și fiecare dintre noi a gândit așa odată când a venit vorba de un miting.
Așa au gândit și cei 60% care nu au venit la urne în decembrie 2016. Să repetăm oare aceeași greșeală?

Există Optiunea #2.
Ieșim la acest miting, arătăm public că nu suntem dispusi să acceptăm corupția, că vrem un viitor mai bun copiilor noștri și să oferim un mesaj celor care se îndoiesc că schimbarea este posibilă.

Da, schimbarea este posibilă!  Începe cu noi și doar trebuie să avem curajul și speranța să nu ne lăsăm bătuți foarte ușor.
Politicienii corupți vor merge până în pânzele albe ca să își apere interesele, nu vor renunța ușor .

Ei nu ne-au făcut viața ușoară. De ce le-am face-o noi pe a lor?

Așadar, cu câte persoane vii la miting ?
Câte afișe si flyere poți să lipești în bloc, să pui în cutiile poștale ?
Câte mesaje în privat și invitații la eveniment poți să trimiți?

Schimbarea începe cu noi , si nu se termina niciodată. E un drum lung, iar perseveranță noastra în fata corupției, a proastei gestionari a administrației, le va da și celorlalţi încrederea și speranța că puterea este de fapt în mâinile noastre.