Neamul românesc are eroi care au dat dovadă de curaj, demnitate şi iubire de ţară, sacrificându-se pentru progresul şi dezvoltarea României, pentru binele tuturor românilor, iar acum noi  urmașii lor,  le datorăm pioşenie şi gratitudine. Suntem cu toţii mândri de calitatea de demni urmaşi ai eroilor neamului, cei care ne rămân peste ani modele de comportament şi ataşament faţă de ţară şi oameni, făcând cinste României!OPV3 București  își exprimă recunoştinţa faţă de veteranii de război, precum şi pentru urmaşii şi văduvele acestora. Ținem să le mulţumim  pentru demnitatea cu care au traversat momentele dificile prin care au trecut de-a lungul anilor , pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă cât și pentru exemplul de urmat  pentru noi toţi, şi în special pentru tineri. Totodată transmitem respectul nostru pentru rolul major pe care l-au avut în dezvoltarea comunităţilor noastre, fiind, pe rând, deschizători de drumuri, adevăraţi sprijinitori ai noştri, iar acum sfătuitori plini de învăţăminte. Glorie eternă eroilor cunoscuţi şi necunoscuţi!

Micu Constantin

Prim-vicepreședinte OPV3 Bucuresti

Foto : Eroii neamului românesc au fost pomeniţi pentru prima dată în Catedrala Mântuirii Neamului.