Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNL: „❗Să fie clar, bugetul pentru 2019 bagă economia în faliment, blochează investițiile administrațiilor locale și pune în pericol siguranța națională astfel încât o analiză serioasă a acestui buget de către Președintele României înainte de promulgare este mai mult decât necesară.

↗️ Singurul beneficiu real al bugetului din acest an este majorarea alocațiilor pentru copii impusa de Partidul Național Liberal printr-un amendament votat în Parlament.

↗️ Datorită Partidului Național Liberal, alocațiile copiilor vor crește de la 1 martie de la 200 lei la 300 lei pe lună pentru copiii cu vârsta până la 2 ani și de la 84 lei la 150 lei pe lună pentru copiii între 2 și 18 ani.

ℹ️ În rest, să nu aud neam de pesedist-alde că Președintele României întârzie bugetul. Habarniștii și analfabeții economici din PSD și ALDE trebuie să-și înghită vorbele înainte de a le pronunța pentru că abia azi, după trei luni de întârziere, bugetul de stat pentru 2019 a ajuns la Președintele României pentru analiză spre promulgare.”

#PNL_Alaturi_de_Iohannis