Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal:   #RusineaFireaPSD este fără istorie! Monumentul istoric, în care s-a decis Unirea Principatelor Românești de la 24 ianuarie 1859, Hotelul Concordia din București, este lăsat premeditat în ”stare degradabilă” de primarii Firea și Negoiță pentru interese imobiliare obscure.

ℹ️ Nu se poate ca un astfel de monument istoric de o importanță primordială pentru construcția Românie Mari să fie lăsat în paragină până la o prăbușire naturală care să facă loc unor noi construcții imobiliare abuzive în Centrul istoric al Capitalei.

O soluție liberală pentru acest monument istoric este un proiect de investiție în parteneriat public – privat între Primăria Capitalei și proprietarul clădirii pentru consolidarea și renovarea Hotelului Concordia cu posibilitatea realizării la parterul hotelului a unui muzeu despre Unirea Principatelor Românești de la 24 ianuarie 1859.

ℹ️ Se spune că cine nu are istorie nu are viitor iar în lume cine nu are istorie caută să o cumpere. La București, Firea și Negoiță vând istoria națională, lăsând-o să se degradeze an de an pentru o speculă imobiliară ordinară. #RusineFireaPSD