Romeo Vatra, liderul consilierilor județeni #PNLIași: „Ieri, în cadrul sedinței de plen a Consiliului Județean, PSD a încercat să blocheze activitatea societății Iași Industrial Park votând împotriva bugetului acestei societăți. Le-am atras atenția că prin aceasta împotrivire se va ajunge la blocarea activității societății și se riscă închiderea parcului industrial înainte de a-l deschide. Consiliul Județean nu este singur în acest proiect, trebuie să ținem cont și de partenerul nostru, primăria comunei Lețcani, care a pus la dispoziție terenul și care dă semne de iritare cu privire la întârzierea proiectului gestionat de Consiliul Judetean.

Această atitudine tranșantă de blocare a proiectului parcului industrial de la Lețcani este un semn că PSD nu dorește dezvoltarea economică a județului Iași. De altfel, le-am cerut explicații pentru faptul că nu se întâmplă nimic cu celelalte doua parcuri industriale propuse de PNL și aprobate anul trecut: unul în zona Pașcaniului și altul în zona metropolitană a Iasului.

Dacă adăugăm și ratarea proiectului parcului industrial de la Fortus, avem un tablou bine tușat privind rezultatele conducerii PSD la Consiliul Județean.

PSD a fost singurul partid care a votat pentru blocarea parcului industrial de la Lețcani, toate celelalte partide au înțeles necesitatea continuării acestui proiect, reușind astfel să evităm un nou dezastru la Consiliul Județean.„

Sursa: https://www.facebook.com/PNL-IASI-185088338177066/