Preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat că mesajul liberalilor la alegerile europarlamentare va fi „România, în primul rând”, precizând că românii vot decide prin vot dacă vor da „o moţiune de cenzură” actualului Guvern.

Suntem în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, în care se va hotărî nu numai cine va reprezenta România în Parlamentul European. Se va hotărî şi dacă cetăţenii români dau o moţiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor planuri care-şi bat joc de România şi va hotărâ dacă cetăţenii români vor să consolideze şi să adâncească traiectoria europeană, dacă vor să pună punct conflictului artificial declanşat de majoritatea guvernamentală cu UE, instituţiile UE, cu liderii europeni importanţi”, a declarat Ludovic Orban, la începutul BEX al PNL din 14 martie 2019.

„Depinde de fiecare membru PNL să se implice serios în această campanie, să deschidă o comunicare largă cu fiecare cetăţean al României, să transmitem mesajul nostru foarte clar, foarte limpede, care este sintetizat prin mesajul care este prezentat de autor, şi anume <România, în primul rând>”, a completat Orban.

#PNL#ParlamentulEuropean#România#alegerieuroparlamentare#26mai#UniuneaEuropeană