A început noua sesiune a Parlamentului. Mă voi lupta pentru reușita unor propuneri legislative pe care le-am depus deja:

Eliminarea supraaccizei la carburanți. Propunerea legislativă e înaintată la Senat. Este o suprataxă oneroasă, impusă de pesediști și de ALDE, care a scumpit nu numai benzina și motorina, ci a generat un val de creșteri de prețuri. Eliminarea supraimpozitării contractelor part-time. Propunerea legislativă este înaintată la Senat. Suprataxarea contractelor part-time este o altă lovitură pe care PSD și ALDE au dat-o multor români care muncesc din greu și economiei private.

Indexarea alocațiilor pentru copii cu rata inflației. Propunerea mea se află la Cameră, blocată de pesediști la Comisia de muncă. Va fi deblocată și o vom duce la bun sfârșit.

Voi face public, curând, un program cu măsuri active pentru relansarea demografică, sprijinirea creșterii natalității – ”Viață pentru România”.