Încep prin a mulțumi celor 2.450.000 de români, care au ales Partidul Național Liberal. Suntem copleșiți și le mulțumim pentru votul dumnealor, le mulțumim pentru că au ales cu încredere Partidul Național Liberal. Este un scor istoric, cu 1 milion de voturi mai mult decât la alegerile parlamentare din 2016, ceea ce arată că Partidul Național Liberal a câștigat o încredere extraordinar de mare, în România.Avem mai mult și mai multe voturi decât actuala coaliție de la guvernare, decât PSD și ALDE, ceea ce arată foarte clar că actualul Guvern nu mai este legitim să conducă România.

Partidul Național Liberal a dat Partidului Popular European 10 europarlamentari. Suntem al treilea partid , ca și număr de europarlamentari, în cadrul familiei politice, care va conduce Uniunea Europeană, ceea ce arată foarte clar că Partidul Național Liberal va influența decisiv soarta Uniunii Europene și în special a românilor.

De asemenea, le mulțumim celor aproape 8 milioane de români, care au votat la referendum. Ei au arătat foarte clar că România nu este a PSD și au spălat rușinea pe care PSD a făcut-o în Europa, prin modul în care s-au comportat și prin felul în care au guvernat România și prin oamenii pe care i-au promovat, oameni incorecți, fără frică de Dumnezeu, oameni corupți.

În acest moment, România și românii au dat un semn clar că nu mai vor să fie conduși de oameni corupți, de oameni fără frică de Dumnezeu, de oameni incompetenți și din acest moment consider că Partidul Național Liberal, forța schimbării, a început tăvălugul schimbării în bine a României.