Violeta Alexandru, candidat în cursa internă #PNL pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Sector 1: Respect candidaturile independente, dar eu sunt omul care lucrează și ajunge la rezultate ÎN ECHIPĂ! Am intrat în echipa PNL și mă implic activ în campaniile electorale din 2019 și 2020.
Conducerea Partidului Național Liberal a apreciat că sunt unul dintre liderii momentului în partid astfel că ocup poziția a 13-a în lista propunerilor de candidați pentru Parlamentul European. A doua femeie din listă.
Campania electorală din această primavară este una națională, însă eu eu voi vorbi, prioritar, din poziția de candidat, cu cetățenii Bucureștiului din Sectorul 1, dialogând despre proiectele PNL pentru Europa dar și pentru România dar și despre ce viziune am eu pentru Sectorul 1. Lucrurile nu pot fi separate! PNL Sector 1 are o voce prin prezența mea în dezbaterile ce vor urma despre România europeană.
Adevărul este că avem nevoie de mai multă civilizație, de europenism în administrarea și, în general, în viața Sectorul 1!
Ne vedem pe stradă, în piețe și în cartiere.
Mulțumesc colegilor pentru susținere! Sectorul 1 European!

Articol preluat de pe Facebook PNl Sector 1 din data de 14 martie 2019,ora 18.03