Ludovic Orban, președintele #PNL: „Referendumul este fundamental pentru evoluția societății românești.
Românii sunt chemați să hotărască ei, că din momentul referendumului este interzisă amnistierea și grațierea faptelor de corupție. Adică, românii sunt chemați să decidă că cine fură va fi pedepsit și nu are nicio cale de scăpare, cu atât mai mult dacă este deținător de putere publică și dacă exercită funcție publică.
De asemenea, românii pot să decidă să nu mai permită Guvernului să reglementeze prin OUG în domeniul justiției, să nu mai stăm tot timpul cu frica în sân la fiecare ședință de Guvern, că guvernele pilotate de Dragnea, guvernele de slugi ale lui Dragnea și Tăriceanu pot să trimită oricând OUG care să calce în picioare independența justiției, care să alunge dreptatea din societatea românească, care să împiedice liberul acces al cetățeanului la independența justiției și care să transforme justiția românească într-o filială a PSD.”
#PNLfortaschimbarii
#dedataastavotez