Priviți demontarea simplă a minciunilor halucinante ale bolșevicilor pesediști! Cu argumente, cu o logică imbatabilă. Români, acesta este omul care dă ora exactă pentru viitorul nostru! Unica garanție că nu vom pleca fruntea în plan extern, singurul candidat în care am încredere totală că își dorește, cu adevărat, să avem un guvern competent! Aveți încredere! „Nu sunt dispus să negociez nimic cu PSD” – spune președintele.Klaus Iohannis: Referendumul e bine sa fie organizat fie in primul tur, fie impreuna cu al doilea tur al prezidentialelor. S-au grabit niste politicieni sa ne spuna ca exista o recomandare a Comisiei de la Venetia contrara. Nu exista aceasta recomandare. E foarte curios ca exact unii politicieni nemultumiti ca vin GRECO si Comisia de la Venetia sa ne dea lectii, folosesc tocmai argumentul Comisiei de la Venetia”

Totodată, președintele cere imperativ, în numele românilor, desființarea Secției Speciale: PSD să-și revină și să corecteze legislația pe care a stricat-o

Alte declarații:
„Românii au decis prin vot pe 26 mai că România nu trebuie să părăsească parcursul european, iar intervențiile din justiție trebuie să înceteze – Majoritatea PSD ALDE, într-un dispreț total, e cea care contribuie la perpetuarea pe o durată nedeterminată a efectelor nocive ale acestora – Doamna premier, prevalându-se de rezultatul referendumului, într-o jalnică încercare de manipulare, ne anunță că nu dă OUG în justiție – Doamna premier ignoră că Guvernul are drept de inițiativă legislativă, deci posibilitatea de a elabora un proiect de lege care să pună în acord voința cetățenilor. Prin pasivitatea ei, majoritatea PSD-ALDE acționează împotriva voinței și interesului românilor”

Totodată, domnul Klaus Iohannis răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Sursa: https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/