Pesediștii îi consideră huligani pe toți cei care nu închid ochii la potlogăriile lor, pe toți cei care vor o justiție independentă și cer competență în funcțiile publice, nu amante, nepoți și fini. Oameni onești, nu hoți. Cei care vor o Românie normală trebuie vânați pe străzi, umiliți, marginalizați – aceasta e filosofia PSD. Iar Diaspora e considerată cel mai mare dușman, căci de acolo le-a venit ghilotina. Dar ei insistă. Măi dragă, ați fost pulverizați la vot, ce mai vreți, să cădeți în penibil, ca Tăriceanu, și să nu treceți de 5%?Constantin Ciprian Manoliu, presedinte al unui partid care pretinde ca ii reprezinta pe romanii din diaspora, ii ataca violent pe cei care au participat la mitingul din 10 august din Piata Victoriei. Afirmatiile lui Manoliu a fost imediat preluate si rostogolite de propagandistii PSD.

Intr-o postare pe Facebook, Manoliu afirma ca „adevaratii promotori ai protestului de anul trecut si ai celui de ieri au fost partidele de opozitie sub comanda serviciilor, cu executanti inregimentati in #rezist”.

Sursa: https://www.aktual24.ro/un-pesedist-a-infiintat-partidul-diaspora-romana-aia-din-piata-victoriei-sunt-huligani-serviciile-secrete-se-afla-in-spatele-protestelor-din-zilele-de-10-august/

Sursa 2: https://www.facebook.com/Rares.I.Bogdan/’